Online pozicka, chci pozicku


SMS pôžička

13.09.2011 23:26

SMS pôžička patrí v dnešnej dobe medzi veľmi obľúbený spôsob požičania peňazí. Hlavné privncip tejto pôžičky veľmi dobre načrtáva už jej názov, z ktorého určite väčšina z vás dokáže odezřít, že sa jedná o rýchlu pôžičku so žiadosťou cez mobilný telefón. Obľúbenosť tohto druhu pôžičiek je daný predovšetkým vďaka jednoduchosti a rýchlosti zažiadané aj poskytnutie peňazí.
SMS pôžička od Ferratum je nebankový krátkodobý úver, ku ktorého úspešnému získaniu nie je potrebné predkladať potvrdenie o príjme ani potvrdenie o účele pôžičky. Peniaze teda môžete použiť na čokoľvek a zároveň nemusíte dokazovať svoju schopnosť splácať. Vďaka tomu je pôžička vhodná pre nezamestnaných, ale aj pre študentov, dôchodcov, ženy na materskej dovolenke a ďalšie osoby, ktoré nemôžu dokázať pravidelný príjem zo zamestnania alebo z podnikania. Pôžička má pevne stanovenú dobu splatnosti aj ceny a je vhodná pre každého, kto nepotrebuje vysokú čiastku, ale stačí mu niekoľko tisíc korún (max. 5 000,-Sk) a tiež pre každého, kto sa nechce uviazať k dlhým mesiacom splácania, ale bude schopný dlh uhradiť v priebehu dvoch týždňov.
Nevýhody SMS pôžičky
SMS pôžičky sú poskytované len do určitej výšky. Skrátka existuje strop, nad ktorý už spoločnosti nepožičiavajú. Ďalším obmedzujúcim prvkom je veková hranica žiadateľov. Obvykle do 20-tich rokov nemá nikto na sms pôžičku vôbec nárok. Nevýhodou je tiež vysoký úrok z pôžičky. Aj za 1000 Sk je nutné do mesiaca (niekde do 14 dní) si priplatiť aj 250 Sk, takže celková čiastka bude 1250 Sk. Poskytovatelia argumentujú tým, že je to cena za pohodlné vybavenie pôžičky a obstaranie všetkých náležitostí v krátkom časovom úseku. A navyše je to aj cena za nedokládání príjmov a bonity. Navyše v prípade nesplácania sms pôžičky sa tento produkt môže výrazne predražiť, pretože už po 40 dňoch je suma dvojnásobná a úroky z omeškania sa ďalej načítajú.

—————

Späť